Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking ongeopend is. Bij het openen van de verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden, in verband met hygiënische en veiligheidsredenen. U bent enkel aansprakelijk voor de waardevermindering door gebruik wanneer dit beperkt blijft tot wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Hierbij wijzen wij u op de uitsluiting van het retourrecht na openen van de verpakking om hygiënische en veiligheidsredenen.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Phallix geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info[at]phallix.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren van het bedrag gebeurt via dezelfde betaalmethode als u betaalt heeft, tenzij anders aangegeven door u. Bij dezelfde betaalmethode worden er geen extra kosten in rekening gebracht.