Review 24K Jude Rocky 2.5

24k jude rocky

Dan is er nog die andere dildo van de foto, en wat een beest is dat zeg! De 24K Jude Rocky 2.5 en ja dat is een hele mond vol ( pun intended :p ) is een prachtige dildo om te zien. Hij is lekker dik en zit vol met grote bobbels die je heel goed voelt als je hem gebruikt. Ook is deze dildo wat zwaarder en dat maakt het dat je hem heel goed voelt. Maar het tofste is toch wel dat, en da naam zegt het natuurlijk al, ER GOUDDEELTJES IN DEZE DILDO ZITTEN!

Hoe.Tof.Is.Dat?! ik raak er niet naar uitgekeken, hij is zo verschrikkelijk mooi. Hij glinstert, en het is gewoon echt een heel mooi ding. Ik kon niet wachten om hem uit te testen. Ook deze dildo is niet heel goedkoop, deze 24K Jude Rocky 2,5 is te koop voor €114,95 maar dan heb je ook echt wat.

Kijk hem shinen dan!

Nu ben ik heel erg enthousiast over de producten van Phallix, maar niet alleen de producten zijn goed, ook de service is heel erg netjes. Alles wordt hygiënisch verzonden in een plastic gesealde zak, en een mooi opbergtasje krijg je er gratis bij. Ook wordt je pakketje snel en discreet geleverd.

Heel veel succes!

X Morgan

Lees verder

Review Spiral Flower Green

spiral flower green

Nu volgde ik Phallix al een hele tijd op Instagram, en de meest prachtige dildo’s kwamen er voorbij. Echt stuk voor stuk zijn het kunstwerken! Nu krijg ik veel toys om een review over te schrijven, maar zo heel af en toe komt er iets voorbij waarvoor je best bereidt bent te betalen. Zo had ik me voorgenomen eens een kunstwerk van Phallix te kopen, maar steeds kwam het er niet van. Eerlijk is eerlijk, glazen dildo’s zijn niet goedkoop, MAAR je hebt dan wel een speeltje dat eigenlijk nooit meer stuk gaat ( tenzij je hem op een plavuizen vloer laat vallen natuurlijk, maar dat moet je gewoon niet doen 😉 ) En een glazen dildo in je nachtkastje is altijd handig tegen inbrekers, die dingen komen behoorlijk hard aan ;P

Nu is er tot mijn grote vreugde een samenwerking tot stand gekomen tussen mij en Phallix Nederland. En wat ben ik daar blij mee, want het pakket dat ik binnenkreeg is werkelijk waar fantastisch!

De Groene met een bloem in de kop, is de Spiral Flower green en kost €99,95. En ja, dat is niet goedkoop, maar een glazen dildo is een speeltje dat je leven lang meegaat. Deze dildo is haast een kunstwerkje zo mooi is die. Deze Spiral Flower green is er in diverse kleuren, waaronder een hele mooie donkerblauwe kleur, die is ook heel bijzonder. De bloem in de kop is heel erg gedetailleerd en maakt het een bijzonder mooie dildo.

De Spiral Flower van Phallix is een plaatje

Nu ben ik heel erg enthousiast over de producten van Phallix, maar niet alleen de producten zijn goed, ook de service is heel erg netjes. Alles wordt hygiënisch verzonden in een plastic gesealde zak, en een mooi opbergtasje krijg je er gratis bij. Ook wordt je pakketje snel en discreet geleverd.

Heel veel succes!

X Morgan

Lees verder

Erotisch verhaal: Na een lange hete dag…

Het was een lange, warme en vooral erg drukke dag geweest op haar werk en Lucinda was blij dat ze nu eindelijk het pand kon verlaten. Terwijl ze de achterdeur sloot en automatisch naar het eind van de steeg keek in de richting waar haar fiets stond, voelde ze dat er iemand van achteren naderde. Lucinda keek om en zag wie het was. Ze had hem vaker gezien en tijdens een buurtfeest had ze hem zelfs vluchtig gesproken. Hij had een plagend grapje gemaakt en ze hadden even gekletst terwijl ze allebei op hun bestelling stonden te wachten aan de bar. Zodoende wist ze dat hij Johnny heette, autocoureur was en erg weinig thuis, omdat hij veelal in het buitenland verbleef. Hoewel hun gesprekje kort was geweest, dacht ze regelmatig aan hem, want op de een of andere manier zat hij in haar hoofd. 

Zijn norse blik veranderde op slag in een brede glimlach toen hij haar zag en terwijl zij een stapje opzij deed om hem te laten passeren in de smalle steeg, zei hij: “Mooie timing”. Ze lachte een beetje schaapachtig en wist niets terug te zeggen. “Wat bedoelde hij daar mee?” dacht ze hopeloos.
Terwijl ze naar huis fietste kreeg ze hem niet uit haar gedachten en zijn woorden galmden na in haar hoofd: “Mooie timing!”
Eenmaal in haar appartement raapte ze de post van de mat, gaf de poes een aai en gooide de balkondeuren open in de hoop dat de avondlucht wat verkoeling zou brengen in haar snikhete appartement. Snel checkte ze haar koelkast en ondertussen bedacht ze wat ze zou willen eten deze avond. Bij de post zat een berichtje van de postbezorger. Die had haar niet thuis getroffen en haar pakketje lag nu op haar te wachten in het depot bij de supermarkt.

Met een glimlach dacht ze weer aan wat ze de vorige avond in een enthousiaste bui besteld had. Ze was sinds ruim een jaar weer vrijgezel en ze speelde regelmatig met zichzelf. Ondanks dat ze heerlijk kon klaarkomen zonder hulp, had ze regelmatig echt zin in een stijve penis. Ze had geen behoefte aan goedkope, stinkende rubberen dildo’s en daarom had ze gezocht naar een meer classy speeltje. Ze had een website gevonden met de meest prachtige glasdildo’s, het waren haast kunstwerkjes te noemen. Daar had ze een mooi exemplaar uitgekozen, welke ze nu dus kon ophalen.

Ze griste een boodschappentas uit de gangkast, verliet haar appartement en ging naar de supermarkt. Het ophaalbewijs van haar pakket had ze ook mee.

Omdat ze honger had, eindigde ze bij de kassa met een mandje vol met lekkere dingen, eigenlijk was alleen de komkommer gezond te noemen. Ze rekende af en liep snel door naar het loket waar ze haar pakketje kon ophalen. Ze gaf haar afhaalbewijs met een stalen gezicht aan de jonge man die de balie beheerde. Toen ze het anonieme kartonnen doosje in ontvangst nam, keek hij haar veelbetekenend aan en moest ze lichtelijk blozen. Aan de buitenkant was niet te zien wat er in het doosje zat, maar zij wist het wel en ze had het gevoel dat de hele wereld het kon zien. Snel tekende ze het ontvangstbewijs en stopte ze het doosje onderin haar boodschappentas en schikte ze haar boodschappen er weer bovenop.

Op het moment dat ze de winkel uitliep, kwam er rechts van haar opeens nog een persoon de winkel uitlopen. Haar hart stokte even, want het was Johnny weer. Hun blikken kruisten, ze hervond haar zelfverzekerdheid en opeens flapte ze er zomaar uit: “Mooie timing.”

Het ijs was direct gebroken en hij lachte breeduit naar haar. “En waar ga jij naartoe met deze tas vol lekkers?” Lucinda keek hem uitdagend aan en zei lichtelijk uitdagend: “Ik ga na deze lange hete dag lekker op mijn balkon liggen en mezelf verwennen.” En daar was niets gelogen aan.
Hij keek haar fronsend aan en zag alleen maar de biertjes, de pizza en de komkommer die bovenop lagen in haar boodschappentas en kon natuurlijk niet weten dat zij aan het pakketje dacht dat onderin zat.

“Heb je daar misschien hulp bij nodig?” vroeg hij, terwijl hij haar met zijn blauwe ogen aankeek. Lucinda, die tot nu redelijk verlegen was geweest, had eigenlijk wel zin in wat gezelligheid en antwoordde: “Zin in bier en pizza op mijn balkon? Ik heb toch eigenlijk veel te veel gekocht voor mij alleen.”

En zo gingen ze samen naar haar appartement. Johnny droeg haar boodschappentas terwijl ze achter elkaar aan de trappen van het trappenhuis opliepen. Lucinda liep voorop en na 3 trappen bedacht ze zich opeens dat hij waarschijnlijk dwars door haar rokje heen kon kijken en zicht had op de kanten string die ze droeg. Ze kreeg spontaan een blos op haar wangen en wilde zich het liefst omdraaien om te zien of hij haar inderdaad bekeek, maar ze hield zich in. 

Thuisgekomen pakte ze de boodschappen uit en voor het gemak, omdat ze bang was voor vragen die ze eigenlijk niet wilde beantwoorden, verstopte ze het pakketje in de koelkast. Alsof het gewoon bij haar boodschappen hoorde.

Ze pakte twee flesjes bier en ging naast Johnny zitten, die ondertussen op haar balkon zat. Toen ze drie biertjes en een pizza verder waren, was het alsof ze hier elke week samen zaten. Johnny stelde voor om het vierde biertje uit de koelkast te halen en nog voordat Lucinda kon tegenstribbelen, stond hij op en liep hij al naar de keuken. 

Toen hij terugkwam met het bier en het flesje aan haar wilde overhandigen, liet hij het niet los toen zij het wilde aanpakken, maar trok hij haar met flesje en al naar zich toe. Hij begon haar te kussen en zij beantwoorde hem gretig. Ze besefte hoe erg ze dit gemist had en hun kussen veranderde in een vurig spel. Ze kusten elkaar overal, hun handen gleden over elkaars lichamen en hun tongen dwaalden overal naartoe af.

Ze besefte zich dat ze nog steeds op het balkon zaten en stelde voor om naar binnen te gaan en de comfortabele loungebank op te zoeken. Ze verplaatsten zich naar binnen en Lucinda verontschuldigde zich dat ze zich zo had laten gaan en dat ze zoiets nog nooit gedaan had. Ook vertelde ze hem dat hij al bijna een jaar in haar hoofd had gezeten en dat de gedachten aan hem haar niet loslieten. Ook Johnny bekende dat hij haar leuk vond, maar nooit de moed had gehad om haar mee uit te vragen. 

“Zal ik dan nog maar een biertje halen, of heb je nog andere lekkere dingen in je koelkast verstopt?” vroeg hij haar plagerig. Ze schrok van zijn opmerking en voelde zich direct onzeker worden. “Zou hij het weten?” vroeg ze zich af.

“Hé, niet zo angstig kijken hoor, ik maakte maar een grapje” zei Johnny. En hij gaf haar nog eens een tongzoen waarbij hij haar tong zijn mond in zoog.
“Zou je iets anders willen dan? In plaats van bier, bedoel ik” zei Lucinda snel terwijl ze probeerde om zijn blik te ontwijken. Hij keek haar diep aan en zei toen: “Wat ik zou willen zit niet in de koelkast, maar hier naast me op de bank.” 

Van binnen smolt Lucinda en het liefst was ze hem meteen besprongen maar het bier begon ondertussen ook te werken en in plaats van dat ze zei dat ze hem ook graag wilde, ze zei stoer: “Ik heb toevallig nog iets heel lekkers in de koelkast verstopt, dus als jij hier niet gezeten had nu, dan had ik mezelf ook wel gered hoor.”

Terwijl ze het zei had ze al spijt. Waarom moest ze toch altijd zeggen wat ze dacht en kon ze niet even haar mond houden.
Johnny vond haar echt leuk en was niet zomaar van zijn stuk gebracht. Hij deed zelfs een klein beetje arrogant en zei: “Jij blijft hier zitten en dan zie je wel waar ik straks mee terug kom. Als je geluk hebt kan je kiezen uit meerdere dingen, en anders zul je het met mij moeten doen.”

Lucinda gaf zich over en met lichte verbazing over wat hij zojuist tegen haar gezegd had, liet ze zich onderuit zakken op de bank. “Oké, ik geef me over” zei ze, en Johnny liep richting de keuken.

Ze hoorde veel gerommel en de koelkast ging meerdere keren open en dicht. Ook hoorde ze lades en zelfs de vriezer open en dicht gaan. Na een tijdje kwam Johnny terug uit de keuken met een dienblad en een triomfantelijke lach. “Jij hebt echt alles in huis hè” zei hij lachend. “Wacht maar meisje, dit ga jij niet snel vergeten” zei hij met twinkelende ogen.

Op het dienblad stonden twee glazen rosé, een bakje ijsklontje, brandende waxinelichtjes en enigszins verschrikt zag Lucinda ook de inhoud van haar pakketje erbij liggen. “Oh nee, wat zul je nu wel niet van me denken” zei ze, terwijl ze haar hand voor haar ogen sloeg. Johnny zei direct, “Ik denk niet zoveel, maar ik krijg nog wel een ander idee.” Hij liep snel terug naar de keuken en pakte de theedoek van het aanrecht.

Weer terug bij de bank rolde hij deze op, gaf hij Lucinda een kus op haar mond en op haar ogen en blinddoekte hij haar.

Lucinda hoorde hoe hij zich uitkleedde en vervolgens begon hij haar langzaam uit te kleden. Tussendoor gaf hij haar slokjes van de koude rosé en toen hij haar kuste voelde ze het ijsblokje dat hij in zijn mond had. Toen ze eenmaal naakt op de bank lag, strekte ze haar handen boven haar hoofd en gaf ze zich helemaal over. Ze kon alleen nog maar denken aan wat ze allemaal op het dienblad had zien liggen en vroeg zich af wat hij allemaal met haar zou gaan doen. 

Opeens voelde ze zijn lippen langs haar tepels gaan. Zijn tong was koud van het ijsklontje en binnen mum van tijd waren haar tepels keihard. Hij speelde met zijn mond, zijn tong en het ijsklontje over haar lichaam. Tot nu toe had hij haar nog niet met zijn handen aangeraakt.

Lucinda was nog steeds geblinddoekt en wist dus niet dat Johnny inmiddels ook helemaal naakt was. Wel voelde ze dat haar poesje inmiddels drijfnat was en ze hoopte dat Johnny net zo opgewonden zou zijn als zij zelf. Lang kon ze hier niet over nadenken, want in ene voelde ze Johnny zijn ijskoude tong tussen haar lipjes glijden. Hij speelde inmiddels met een nieuw ijsklontje en liet dat nu behendig tussen haar lipjes heen en weer glijden. Ze voelde haar lippen en klitje zwellen van genot en opende instinctief haar benen voor hem zodat hij tussen haar benen kon gaan liggen. Johnny begon haar eerst met één en al snel met twee vingers te vingeren terwijl hij heerlijk aan haar klitje zoog.

Lucinda wilde meer en smeekte hem bijna om in haar te komen, maar Johnny had nog meer in gedachten. Hij hielp haar half overeind, gaf haar een tongzoen en pakte haar bij haar kin. Terwijl zij nog in de lucht hapte naar de volgende zoen, duwde hij zijn stijve penis tegen haar halfopen mond. Lucinda begon vrijwel direct aan zijn eikel te likken en nam vervolgens zijn stijve penis in haar mond. Behendig begon ze hem heerlijk te pijpen, met lange halen. Ze liet haar tong rondom zijn eikel gaan en liet zijn gezwollen pik daarna weer haar mond in glijden. Johnny begon nu ook naar adem te happen en wist even niet wat hem gebeurde. Deze meid kon echt hemels pijpen.

Lucinda kreeg weer wat van haar zelfvertrouwde gevoel terug en maakte zelf haar blinddoek los. Ze kon hem nu eindelijk zien en het beviel haar wel wat ze zag. Johnny liet zich nu op de bank zakken en zij ging half op hem zitten. Ze nam een flinke slok rosé en nam tegelijkertijd een ijsblokje in haar mond. Ze zou hem weleens laten merken dat zij dit spel ook kon spelen. 

Opnieuw begon ze hem te pijpen en terwijl ze dat deed, liet ze het ijsblokje steeds heel even langs zijn eikel glijden. Ze moest zich heel erg in houden om niet meteen op zijn pik te gaan zitten en dacht in een flits aan wat er nog meer op het dienblad lag. 

In het halfdonker tastte ze naar het dienblad en ze vond wat ze zocht. Johnny had haar pakketje uitgepakt en zij hield nu het cadeautje dat ze voor zichzelf had gekocht in haar hand. Hoewel ze niet uitgebreid de tijd had haar keuze te bewonderen, zag ze wel direct dat dit echt een hele mooie en zware dildo was. Ze had een goede keus gemaakt en ze kon niet wachten tot ze met deze mooie en goed gevormde glasdildo aan de slag kon gaan.

Ze ging zijdelings naast Johnny liggen, met haar voeten naast zijn hoofd. Ze spreidde haar benen licht en liet de glazen dildo even langs haar eigen tong gaan om de punt even te bevochtigen. Terwijl ze Johnny diep aankeek, bewoog ze de glasdildo richting haar eigen kutje. Omdat het pakketje een paar uur in de koelkast had gestaan, was het glas aangenaam koud en voelde ze extra goed hoe het topje langs haar klitje streelde. Behendig liet ze de dildo nog even verder naar beneden glijden en met één vloeiende beweging duwde ze de top van de glasdildo haar kutje in. Het glas was koud en glad en gleed direct zonder enige weerstand naar binnen. Ze voelde de ribbels van de dildo langs haar lipjes glijden en werd nog meer opgewonden als dat ze al was. Johnny keek haar vol bewondering aan en nam het zachtjes van haar over. Hij bewoog de zware dildo op en neer in haar en met de duim van zijn andere hand ging hij over haar klitje heen en weer. Het duurde niet lang voordat ze met een diepe kreun klaarkwam. In golven ging het hemelse gevoel door haar heen en toen ze met gesloten ogen nog lag na te genieten, draaide Johnny zich om en kwam hij op haar liggen. Hij begon haar weer te zoenen en zij spreidde automatisch haar benen wijder voor hem. Zijn stijve penis gleed bij haar naar binnen en hij begon haar heel rustig te berijden. Lucinda had haar handen op zijn billen en gaf het ritme aan. Ze gingen steeds sneller en harder. Met ferme stoten spoot hij zijn zaad in haar en opnieuw lag ze te kreunen van genot.
Een paar uur later werden ze wakker terwijl ze nog steeds ineengestrengeld op de loungebank lagen. Ze stonden op, gingen naar Lucinda’s slaapkamer en vielen daar voldaan in een diepe slaap.

Door Goed Geschreven

Lees verder

Review 24K Spiral Spinner

24k spiral spinner 3.0

Het pakketje werd geleverd in een neutrale doos. Dus bestel gerust, niemand die ziet dat je iets te spelen hebt besteld 😉

Okay en dan mag de doos open! Spannend! Ik was direct onder de indruk. Leuk verpakt in een mooie papieren zak gehuld in vloeipapier. Maakte het gelijk een cadeautje voor mezelf. En wie kan dat niet gebruiken?

De Spinner zat verpakt in een mooi fluwelen tasje, deed gelijk luxe aan. Het product zelf zat vervolgens keurig in een gesealde dikke plastic zak. Maar oh wat ik zag! Wat een beauty!
Prachtig handwerk! Je voelt direct dat je kwaliteit in handen hebt. Prachtige kleur, mooie spiraal, heerlijke dikke kop erop.
Wat gelijk opvalt is de schijf met het handvat. Het handvat is uit het midden geplaatst om deze prachtige creatie daadwerkelijk te kunnen “spinnen”. Super leuk speeltje dus samen met je partner! Maar ik kan gelijk erbij zeggen dat ie ook bij solo gebruik zeker niet teleurgesteld heeft 😉 Het handvat heeft een fijne houvast.

Het voordeel van het materiaal is dat je het warm kunt maken, maar ook heerlijk koud kunt gebruiken. Het is maar net wat je voorkeur is. Ik gebruikte hem zonder op te warmen. Heerlijk!
Zoals al vermeld zit er een mooie dikke kop op met een rand die je erg goed voelt. Dit is een genot. Al helemaal in combinatie met het spiraal.
Doordat het natuurlijk een harde dildo is voel je hem goed bij elke samentrekking, elke verandering van positie. Ik vind dit een zeeeer fijn pluspunt.

Al met al vind ik dit een geslaagd speeltje, inmiddels een vast plekje in mn nachtkastje. Aan deze spiral spinner ga ik in elk geval nog een hoop plezier beleven! Het is een pronkstuk die zeker niet zal misstaan in je collectie.

Complimenten aan Phallix voor het creëren van zo’n prachtige toy!

Veel plezier gewenst als je deze mooierd gaat aanschaffen 😉

Ashley

Lees verder

FAQ

faq

Algemene vragen

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden vind je hier

Waar kan ik de privacy verklaring vinden?

De privacyverklaring vind je hier

Mijn order

Hoe weet ik of mijn order juist is ontvangen?

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg jij per mail een bevestiging met jouw order.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wanneer al jouw ingevulde gegevens kloppen, kun je kiezen uit enkele verschillende betaalmethoden: Creditcard, iDEAL, Bancontact en nog enkele andere opties.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen de BENELUX verzenden wij gratis. 

Naar welke landen verstuur je bestellingen?

In Nederland, Belgie en Luxemburg versturen wij gratis.  Voor overige landen rekenen wij passende verzendkosten. Op www.phallix-europe.com kan je ook onze producten vinden en verzenden wij in heel Europa. 

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Jouw bestelling wordt discreet verpakt en verzonden. De doos is volledig blanco en refereert op geen enkele wijze naar Phallix.nl 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, wij hebben geen afhaalpunt en verzenden alleen. 

Retourneren

Wat als ik wil retourneren?

Een klant kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen ruilen of retourneren op voorwaarde dat:

· het product niet is gebruikt

· de verzegeling nog intact is van het product  

In verband met hygiëne kunnen gebruikte en aangepakte artikelen niet worden geruild.

Wat doe ik als er iets defect is wanneer ik mijn pakket ontvang?

Wanneer een artikel defect of incorrect is wordt je verzocht contact op te nemen met de klantenservice. Mits deze verpakt is volgens de hygiene maatregels, krijg je in overleg een nieuw artikel toegezonden.

Overige vragen

Gebruiken jullie duurzame materialen?

Ja! De meeste sextoys ontvang je in kartonnen & plastic niet duurzame verpakkingen. Phallix artikelen vind je in duurzame ‘out of the box’ verpakking, welke als een waar cadeau aanvoelt. 

Hoe houd ik mijn glazen dildo schoon?

Spoel na elk gebruik je glasdildo af met lauwwarm water en reinig deze met een toyreiniger of antibacteriële zeep. Hierover hebben wij een uitgebreide blog geschreven welke je hier kan vinden.

Staat je vraag niet tussen de vragen vermeld in deze FAQ, stel ze dan via info (@) phallix.nl

Lees verder

Glas-sex, maar dan letterlijk!

Glassex

Glas?

Een dildo van glas heeft een aantal voordelen:

 • glad
 • hard materiaal, dus niet poreus
 • duurzaam
 • ideaal voor temperture play, even in de vriezer of onder de hete kraan
 • makkelijk schoon te maken
 • hygienischer
 • veilig

Cleaning?

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je Phallix glazen dildo, het is daarom ook belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Aan een glazen dildo heb je namelijk een maatje voor het leven, omdat glas erg duurzaam is. De Phallix glazen dildo zal jou veel plezier brengen, dus houd ‘m goed schoon. Maar hoe doe je dat?

Schoonmaaktips

onderhouden glazen dildo

Maak je speeeltje altijd schoon, na gebruik. Wij begrijpen dat je na je genotsmoment liever niet aan schoonmaken denkt, maar jouw Phallix zal je dankbaar zijn als je het wel doet. Als je jouw dildo niet na gebruik reinigt, kan dit voor bacteriën en schimmels zorgen en dat wil je liever niet..

 • Spoel na ieder gebruik jouw Phallix af met lauw warm water.
 • Gebruik hierbij een antibacteriële zeep of toy cleaner.
 • Vergeet hierbij ook de randjes niet.
 • Laat de zeep even een minuutje inwerken.
 • En spoel je speeltje af.
 • Je sex toy is weer helemaal klaar voor de volgende verwenbeurt.

Cleaners

Behalve een antibacteriële zeep zijn er verschillende soorten Toy Cleaners op de markt. De werking is veelal hetzelfde. Als je een toyreiniger gebruikt, dan spoel je deze daarna ook weer af met lauw water. Maak deze vervolgens droog voordat je jouw Phallix opbergt.

Opbergen

Opbergen doe je het beste in het bijgeleverde fluwelen zakje. Dit beschermt je glazen dildo tegen beschadigingen en zorgt er voor dat jullie samen nog veel plezier kunnen beleven.

Let op: schoonmaken doe je ook voor het eerste gebruik nadat deze nieuw aangekocht is!

Lees verder

Out of the box, in duurzame verpakking & handmade

Phallix; kunstig glaswerk

Ons glas is van hoogwaardige kwaliteit! Door het gebruik van medisch borosilicaatglas weet je zeker dat je altijd veilig gebruik kan maken van onze mooie, kleurrijke en unieke toys, want ieder Phallix-speeltje is handgeblazen door een kunstenaar. Meer informatie hierover kan je lezen op “Over Phallix: Exclusief erotisch glas

Phallix; anders dan andere

Onze producten onderscheiden zich niet alleen door de kwaliteit, of door het handgemaakte effect, ook onze kleuren zijn anders; vrolijk en fris. Juist die combinatie zorgt ervoor dat ieder speeltje een uniek meesterwerk is. En dat verdient ook een bijzondere en aparte verpakking.

Phallix; out-of-the-box

Onze producten worden handgemaakt en dat zie je terug in onze unieke productverpakking. Geen standaard fabrieksverpakking, maar creatief out-of-the box, met de hand ingepakt als een waar cadeautje aan jezelf! Uiteraard inclusief zwart fluwelen zakje om je Phallix veilig op te bergen.

Een speciaal moment voor jou, een kadootje om echt van te genieten.

Enjoy!

Lees verder

Fun met Phallix

fun met Phallix


In dit artikel lees je alles over de eigenschappen en de voordelen van een Phallix glasdildo.

Wat is een glasdildo of eigenlijk, een glazen dildo?

Wel, het woord zegt het eigenlijk al: een glazen dildo is een dildo van glas. Eentje die qua vorm lijkt op de welbekende dildo’s van synthetisch materiaal zoals siliconen, rubber of latex, maar die van glas gemaakt is.
Een Phallix glazen dildo is, een dildo die behalve functioneel is en lijkt op een penis in stijve toestand, een ambachtelijk kunstwerk dat is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsglas en versierd is met kleuren, knobbels of ribbels en gekenmerkt wordt door prachtige vloeiende lijnen en vormen.
Als je kiest voor 100% kwaliteit, dan kies je voor een glazen dildo van Phallix.
(zie ook de pagina “Over Phallix “)

De eigenschappen van een glazen dildo

Het doorzichtige materiaal en de versieringen zorgen voor een bijzondere uitstraling en geven je direct al een kick. Een Phallix glazen dildo is een zwaar en gewichtig speeltje dat je dus ook duidelijk zult voelen als je ‘m gebruikt.
Een glazen dildo of kortgezegd glasdildo is ook altijd heerlijk glad, want glas is namelijk niet poreus. Dildo’s die zijn gemaakt van siliconen, rubber of latex, zijn dat wel en hebben daardoor meer weerstand, ook zijn ze hierdoor absoluut niet antibacterieel.
Een glazen dildo is dat wel en vormt vanwege z’n gladheid dus geen bron waar bacteriën zouden kunnen nestelen
Glazen dildo’s geven geen geur af en nemen dus ook geen geur op. Ze zijn hypoallergeen, wat betekent dat je er geen allergische reacties van kunt krijgen. Ook zijn ze bijzonder goed schoon te maken. Je kunt ze simpelweg afwassen, schoonmaken met water of een toy-cleaner en je kunt ze zelfs in de vaatwasser reinigen. Een glazen dildo is dus 100% hygiënisch.
Een glasdildo kun je 100% veilig gebruiken met elk gewenst glijmiddel omdat het glas niet wordt aangetast door bijvoorbeeld olie of glijmiddel op siliconen basis. Veel mensen kiezen dan ook voor het laatste, een glijmiddel op siliconen basis, omdat siliconen zorgen voor een langdurige werking, zeker in combinatie met de gladheid van het glas. Vooral bij gebruik onder de douche of in bad is dit fijn, want een glijmiddel op basis van siliconen lost niet op in water.

Warm of koud?

Een ander leuke bijkomstigheid is dat je jouw Phallix glazen dildo zowel warm als koud kunt gebruiken. Glas geleidt namelijk heel goed warmte of kou en hier kun je aangename spelletjes mee spelen.
Zet bijvoorbeeld eens een bak met ijswater naast je bed en leg jouw glasdildo voor gebruik een paar minuten in het koude water. De dildo is nu heerlijk koud en je kunt elkaar, met of zonder blinddoek, plagen, uitdagen en verrassen.
Zo snel als dat de dildo koud wordt, kun je hem natuurlijk ook verwarmen door hem bijvoorbeeld onder de warme kraan te houden of in een bak met warm water te leggen.
Je kunt warm en koud ook afwisselen en het gebruik van de glasdildo zo nog intenser beleven.

Let er wel altijd op dat de temperatuur aangenaam blijft. Test de glazen dildo altijd eerst even, door ‘m tegen de binnenzijde van de je onderarm te houden of ‘ie niet té warm of té koud is.

Om het nog iets heftiger te maken kun je jouw koude glasdildo ook eens gebruiken met een verkoelend glijmiddel, of een warme glasdildo met een verwarmend glijmiddel, voor een nog intensere beleving.
Je zult ongetwijfeld heel veel plezier beleven met jouw Phallix glasdildo en wij kunnen dan ook niet genoeg benadrukken: Have Fun with your Phallix!!

Welke vormen zijn er?

Phallix glasdildo’s zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Er zijn rechte, geribbelde, gebogen, G-spot dildo’s, en zelfs dubbele dildo’s die twee verschillende uiteinden hebben of zoals de Jude serie, waarvan het handvat als buttplug gebruikt kan worden.
En behalve dildo’s voor vaginaal gebruik, produceren en verkopen wij ook anale dildo’s, P-spot dildo’s en buttplugs.

Voordelen:
Door de gladheid én het gewicht van het glas, heb je een zwaarwegend stukje speelgoed in handen.
Als je ook nog eens een glijmiddel gebruikt kun je groot voordeel halen uit de gladheid en het gewicht van jouw glazen dildo, want de bewegingen die jij maakt met jouw toy zullen hierdoor versneld en verzwaard worden. Dit effect zul je nooit kunnen bereiken met een synthetische dildo en je zult tot ongekende hoogtes kunnen komen met jouw Phallix.
Nog een heel groot voordeel: jouw glazen dildo van Phallix maakt geen geluid.
Je kunt ‘m dus overal gebruiken, zonder dat anderen gezoem van jouw speeltje op kunnen merken en je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. De alarmbellen van beveiligingspoortjes zullen nooit afgaan en je passeert zonder blikken of blozen de douane op een vliegveld.
Aangezien er geen elektronica aan te pas komt, hoef je een glazen dildo ook nooit op te laden of te voorzien van nieuwe batterijen. Jij bent degene die het ritme en tempo bepaald.

Het enige wat we je afraden is om je glazen dildo te laten vallen op een stenen ondergrond.
Hoewel de Phallix producten zijn gemaakt van gehard kwaliteitsglas, loopt dit niet altijd goed af bij een val op de badkamervloer of de plavuizen. Als jouw Phallix beschadigd of gebroken is zul je ‘m moeten vervangen door een nieuw exemplaar. Het voordeel is dat je dan wel weer een mooie nieuwe kunt uitkiezen 😉

Overtuigd?

Wij van Phallix hopen natuurlijk dat wij jou nu overtuigd hebben dat een glazen dildo een echte “must have” is en niet mag ontbreken in jouw slaapkamer.
Behalve dat een Phallix glasdildo een mooi sieraad is op jouw nachtkastje, is het ook een buitengewoon plezierig speeltje waar zowel jij, je partner én jullie samen heel veel plezier aan kunnen beleven. Als je vragen hebt beantwoorden wij ze graag en zullen wij, indien gewenst, er alles aan doen om jou te helpen bij je keus.
Kies je voor een glazen dildo van Phallix, dan kies je voor 100% puur genot.
Have Fun with your Phallix!!

Lees verder

Over Phallix: Exclusief erotisch glas

De merknaam van onze glazen dildo’s is Phallix. Op het eerste gezicht misschien een bijzondere naam, die je niet direct associeert met seks en waar je ook niet meteen het beeld van mooie en vooral functionele dildo’s bij hebt.

Phallix is het Engelse woord voor fallus, wat weer afkomstig is uit het Latijn, namelijk “Phallus” wat betekent: mannelijk lid, oftewel de penis, in erectie.
Zo, vanaf nu heb je er een beeld bij en vergeet je de naam Phallix nooit meer.

Phallix staat ook voor 100% kwaliteit

Onze glasdildo’s worden namelijk gefabriceerd van hoogwaardig hittebestendig glas, dat je wellicht kent als Pyrex glas, bekend van de ovenschalen bijvoorbeeld.
Dit is glas met een zeer hoge, medische kwaliteit en wordt borosilicaat glas genoemd. Dit glas is breuk vast en is beter bestand tegen chemische aantasting als gewoon glas. Ook kan dit glas extreem hoge temperatuurschommelingen weerstaan, zonder te scheuren of te breken.


Vaak kom je bij glazen dildo’s de omschrijving tegen dat ze milieuvriendelijk zijn omdat ze in de glasbak zouden kunnen gegooid, maar dat is helaas niet waar. Vanwege de hoge smelt temperatuur van boriumsilicaat, vormt dit glas taaie klonten in de machines die gewoon glas wel laten smelten.
Wees dus lief voor je Phallix glasdildo en laat ‘m niet op je plavuizenvloer kletteren, dan gaat deze dildo namelijk een leven lang mee.

Oorsprong

Nu je weet wat Phallix is, vertellen we je ook graag wie er achter Phallix zit:
Phallix Inc. werd in 2002 in Zuid-Californië opgericht door Rick Plank, die Phallix wereldwijd verhief tot marktleider in functioneel erotisch glas.
Rick ’s liefde voor glas ontstond toen hij in een winkel werkte waar handgeblazen glazen producten werden verkocht. Uiteindelijk zou dit uitgroeien tot een bedrijf met wereldwijde erkenning dat producten produceert met een ongeëvenaarde kwaliteit en sensualiteit.


Al meer dan twintig jaar domineert Phallix de glasmarkt op erotisch gebied en zorgen ruim 400 ambachtslieden met ervaring en expertise voor de productie van ware kunstwerken.
Elke Phallix is uniek, wordt met de mond geblazen en handgemaakt door een individuele kunstenaar.

300% Phallix

Glasdildo’s van Phallix zijn bijzonder. Stuk voor stuk zijn ze uniek omdat het een 100% handgemaakt product is. Hierdoor kan het zijn dat als jij een Phallix bestelt, deze niet exact is zoals de afbeelding op de website. Natuurlijk komt het wel heel erg in de buurt, maar er kunnen altijd kleine, minimale verschillen in kleur en bewerking zitten. Dit maakt jouw Phallix juist uniek.


Phallix glazen dildo’s zijn een sieraad in jouw slaapkamer en een waar kunstwerk op jouw nachtkastje. Je hoeft je dus zeker niet te schamen om deze prachtige én krachtige vormen open en bloot te showen.
Phallix staat ook voor 100% kwaliteit, want alleen de beste en mooiste materialen worden gebruikt om jouw Phallix ambachtelijk te produceren. Zo zijn er zelfs modellen waar goudstukjes in verwerkt zijn en worden de mooiste kleuren en vormen gebruikt.


Natuurlijk staat Phallix ook voor 100% veiligheid. Omdat elke glasdildo is gemaakt van het meest duurzame glas dat er bestaat, worden ze zelfs door doctoren aangeraden als iemand allergisch is voor de traditionele synthetische seksspeeltjes die gemaakt zijn van rubber, latex of siliconen. Ze zijn goed schoon te houden omdat ze niet poreus zijn en kunnen zelfs in vaatwasser. Ook kun je elk soort glijmiddel gebruiken, omdat glas niet aangetast wordt door olie of glijmiddel dat siliconen bevat.

Wil jij meer weten over “Fun met Phallix” lees dan het artikel over waarom jij een Phallix glazen dildo zou moeten hebben, welke soorten er allemaal zijn en vooral wat je allemaal kunt doen met een Phallix glasdildo.

Lees verder

Alles over de verborgen G-spot!

g-spot

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier.

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier. 

Heeft iedere vrouw een G-spot?

Juist omdat de g-spot zo moeilijk te traceren is, wordt het bestaat ervan weleens in twijfel getrokken. Wetenschappers doen er nog steeds onderzoek na en het is nog steeds niet bewezen of het bestaat. Toch zijn er duizenden vrouwen die het uitgillen van genot door aanraking van dit lekkere plekje. Terwijl anderen er nog steeds naar op zoek zijn. De algehele conclusie is dat niet iedere vrouw de gelukkige eigenaresse is van een gevoelige g-spot, vernoemd naar de ontdekker gynaecoloog Gräfenberg.  Of jouw G-spot wel of niet je tot een ongekend hoogtepunt brengt, zal je zelf moeten onderzoeken. Phallix neemt je mee op onderzoek. 

Waar zit het?

g-spot

De G-spot zit aan de binnenkant van je vagina en bestaat uit een boonvormige bundel zenuwen. Het kleine plekje bevindt zich ongeveer twee tot vier centimeter langs de vaginawand tussen het schaambeen en de voorzijde van de baarmoederhals, op de hoogte van de binnenkant van je navel. Dit voelt wat ribbeliger aan dan de rest van de omgeving. Het maakt deel uit van de vrouwelijke prostaat en dat maakt het zo gevoelig. Als je over een gevoelige G-spot beschikt, voel je dat vaak direct, het geeft een gevoel alsof je moet plassen, maar dat trekt ook meteen weer weg. Het is makkelijker te vinden als je opgewonden bent. Misschien voel je niets, of gil je het niet direct uit van plezier. Geen zorgen, de meeste vrouwen (maar liefst 75%) heeft clitorale stimulans nodig om tot een orgasme te komen en G-spot bevrediging is ook een kwestie van oefenen. 

Wat kan je ermee? 

Als je jouw G-spot gevonden hebt, dan ben je bij een gevoelig gebied terechtgekomen. Deze erogene zone is zelfs in staat tot ejaculatie. Een explosief orgasme die heel anders voelt dan een clitoraal orgasme is zeker mogelijk. Misschien lukt het niet om er met je vingers bij te komen. In dat geval zijn er sextoys die je kunnen helpen, zoals deze drie Phallix juweeltjes. 

De Phallix Tickle wand, verkrijgbaar in 5 frisse kleuren. Door het gladde materiaal en licht gebogen top weet deze dildo feilloos de weg naar jouw g-spot te vinden. 

Ook de G-Curve is door de golving een makkelijkere manier om bij je genotsknobbel te komen. 

De innovatieve Flower Bumps is gemaakt om doelgericht al draaiend jouw G-spot te raken en tegelijkertijd je clitoris te verwennen. 

Als je eenmaal weet waar je jouw G-spot kan vinden, dan kan je ook met andere Phallix-speeltjes deze verwennen. Het is sowieso de moeite waard om uit te proberen waar jouw G-spot zit, want het is een geheim plekje dat je veel mooie momenten kan brengen.  

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier.

Lees verder

‘s Wereld grootste glazen dildo!

Huge MR Blue

De huge MR. Blue: ‘s werelds grootste glazen dildo.

Op zoek naar iets unieks? Dan heb je met deze knaap zeker iets bijzonders op je nachtkastje staan! Net als bij alle andere Phallix glasdildo’s is ook deze uiteraard weer een met de handgeblazen stuk(je) meesterwerk. Hoewel we nog wel eens over kunstwerkjes spreken is er bij deze Huge MR. Blue absoluut geen sprake meer van een werkje.

De Huge MR. Blue heeft een afmeting vanca 34 cm lang, 6 cm in doorsnede. Daarmee doet deze glazen dildo zeker  zijn naam eer aan.

‘s Wereld grootste glazen dildo, nu ook te koop in Nederland.

Huge mr. Blue

Lees verder