Glassex, maar dan letterlijk!

Glassex

Glas?

Een dildo van glas heeft een aantal voordelen:

 • glad
 • hard materiaal, dus niet poreus
 • duurzaam
 • ideaal voor temperture play, even in de vriezer of onder de hete kraan
 • makkelijk schoon te maken
 • hygienischer
 • veilig

Cleaning?

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je Phallix glazen dildo, het is daarom ook belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Aan een glazen dildo heb je namelijk een maatje voor het leven, omdat glas erg duurzaam is. De Phallix glazen dildo zal jou veel plezier brengen, dus houd ‘m goed schoon. Maar hoe doe je dat?

Schoonmaaktips

onderhouden glazen dildo

Maak je speeeltje altijd schoon, na gebruik. Wij begrijpen dat je na je genotsmoment liever niet aan schoonmaken denkt, maar jouw Phallix zal je dankbaar zijn als je het wel doet. Als je jouw dildo niet na gebruik reinigt, kan dit voor bacteriën en schimmels zorgen en dat wil je liever niet..

 • Spoel na ieder gebruik jouw Phallix af met lauw warm water.
 • Gebruik hierbij een antibacteriële zeep of toy cleaner.
 • Vergeet hierbij ook de randjes niet.
 • Laat de zeep even een minuutje inwerken.
 • En spoel je speeltje af.
 • Je sex toy is weer helemaal klaar voor de volgende verwenbeurt.

Cleaners

Behalve een antibacteriële zeep zijn er verschillende soorten Toy Cleaners op de markt. De werking is veelal hetzelfde. Als je een toyreiniger gebruikt, dan spoel je deze daarna ook weer af met lauw water. Maak deze vervolgens droog voordat je jouw Phallix opbergt.

Opbergen

Opbergen doe je het beste in het bijgeleverde fluwelen zakje. Dit beschermt je glazen dildo tegen beschadigingen en zorgt er voor dat jullie samen nog veel plezier kunnen beleven.

Let op: schoonmaken doe je ook voor het eerste gebruik nadat deze nieuw aangekocht is!

Lees verder

Out of the box: In duurzame verpakking & handmade

Phallix; kunstig glaswerk

Ons glas is van hoogwaardige kwaliteit! Door het gebruik van medisch borosilicaatglas weet je zeker dat je altijd veilig gebruik kan maken van onze mooie, kleurrijke en unieke toys, want ieder Phallix-speeltje is handgeblazen door een kunstenaar. Meer informatie hierover kan je lezen op “Over Phallix: Exclusief erotisch glas

Phallix; anders dan andere

Onze producten onderscheiden zich niet alleen door de kwaliteit, of door het handgemaakte effect, ook onze kleuren zijn anders; vrolijk en fris. Juist die combinatie zorgt ervoor dat ieder speeltje een uniek meesterwerk is. En dat verdient ook een bijzondere en aparte verpakking.

Phallix; out-of-the-box

Onze producten worden handgemaakt en dat zie je terug in onze unieke productverpakking. Geen standaard fabrieksverpakking, maar creatief out-of-the box, met de hand ingepakt als een waar cadeautje aan jezelf! Uiteraard inclusief zwart fluwelen zakje om je Phallix veilig op te bergen.

Een speciaal moment voor jou, een kadootje om echt van te genieten.

Enjoy!

Lees verder

Fun met Phallix

fun met Phallix


In dit artikel lees je alles over de eigenschappen en de voordelen van een Phallix glasdildo.

Wat is een glasdildo of eigenlijk, een glazen dildo?

Wel, het woord zegt het eigenlijk al: een glazen dildo is een dildo van glas. Eentje die qua vorm lijkt op de welbekende dildo’s van synthetisch materiaal zoals siliconen, rubber of latex, maar die van glas gemaakt is.
Een Phallix glazen dildo is, een dildo die behalve functioneel is en lijkt op een penis in stijve toestand, een ambachtelijk kunstwerk dat is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsglas en versierd is met kleuren, knobbels of ribbels en gekenmerkt wordt door prachtige vloeiende lijnen en vormen.
Als je kiest voor 100% kwaliteit, dan kies je voor een glazen dildo van Phallix.
(zie ook de pagina “Over Phallix “)

De eigenschappen van een glazen dildo

Het doorzichtige materiaal en de versieringen zorgen voor een bijzondere uitstraling en geven je direct al een kick. Een Phallix glazen dildo is een zwaar en gewichtig speeltje dat je dus ook duidelijk zult voelen als je ‘m gebruikt.
Een glazen dildo of kortgezegd glasdildo is ook altijd heerlijk glad, want glas is namelijk niet poreus. Dildo’s die zijn gemaakt van siliconen, rubber of latex, zijn dat wel en hebben daardoor meer weerstand, ook zijn ze hierdoor absoluut niet antibacterieel.
Een glazen dildo is dat wel en vormt vanwege z’n gladheid dus geen bron waar bacteriën zouden kunnen nestelen
Glazen dildo’s geven geen geur af en nemen dus ook geen geur op. Ze zijn hypoallergeen, wat betekent dat je er geen allergische reacties van kunt krijgen. Ook zijn ze bijzonder goed schoon te maken. Je kunt ze simpelweg afwassen, schoonmaken met water of een toy-cleaner en je kunt ze zelfs in de vaatwasser reinigen. Een glazen dildo is dus 100% hygiënisch.
Een glasdildo kun je 100% veilig gebruiken met elk gewenst glijmiddel omdat het glas niet wordt aangetast door bijvoorbeeld olie of glijmiddel op siliconen basis. Veel mensen kiezen dan ook voor het laatste, een glijmiddel op siliconen basis, omdat siliconen zorgen voor een langdurige werking, zeker in combinatie met de gladheid van het glas. Vooral bij gebruik onder de douche of in bad is dit fijn, want een glijmiddel op basis van siliconen lost niet op in water.

Warm of koud?

Een ander leuke bijkomstigheid is dat je jouw Phallix glazen dildo zowel warm als koud kunt gebruiken. Glas geleidt namelijk heel goed warmte of kou en hier kun je aangename spelletjes mee spelen.
Zet bijvoorbeeld eens een bak met ijswater naast je bed en leg jouw glasdildo voor gebruik een paar minuten in het koude water. De dildo is nu heerlijk koud en je kunt elkaar, met of zonder blinddoek, plagen, uitdagen en verrassen.
Zo snel als dat de dildo koud wordt, kun je hem natuurlijk ook verwarmen door hem bijvoorbeeld onder de warme kraan te houden of in een bak met warm water te leggen.
Je kunt warm en koud ook afwisselen en het gebruik van de glasdildo zo nog intenser beleven.

Let er wel altijd op dat de temperatuur aangenaam blijft. Test de glazen dildo altijd eerst even, door ‘m tegen de binnenzijde van de je onderarm te houden of ‘ie niet té warm of té koud is.

Om het nog iets heftiger te maken kun je jouw koude glasdildo ook eens gebruiken met een verkoelend glijmiddel, of een warme glasdildo met een verwarmend glijmiddel, voor een nog intensere beleving.
Je zult ongetwijfeld heel veel plezier beleven met jouw Phallix glasdildo en wij kunnen dan ook niet genoeg benadrukken: Have Fun with your Phallix!!

Welke vormen zijn er?

Phallix glasdildo’s zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Er zijn rechte, geribbelde, gebogen, G-spot dildo’s, en zelfs dubbele dildo’s die twee verschillende uiteinden hebben of zoals de Jude serie, waarvan het handvat als buttplug gebruikt kan worden.
En behalve dildo’s voor vaginaal gebruik, produceren en verkopen wij ook anale dildo’s, P-spot dildo’s en buttplugs.

Voordelen:
Door de gladheid én het gewicht van het glas, heb je een zwaarwegend stukje speelgoed in handen.
Als je ook nog eens een glijmiddel gebruikt kun je groot voordeel halen uit de gladheid en het gewicht van jouw glazen dildo, want de bewegingen die jij maakt met jouw toy zullen hierdoor versneld en verzwaard worden. Dit effect zul je nooit kunnen bereiken met een synthetische dildo en je zult tot ongekende hoogtes kunnen komen met jouw Phallix.
Nog een heel groot voordeel: jouw glazen dildo van Phallix maakt geen geluid.
Je kunt ‘m dus overal gebruiken, zonder dat anderen gezoem van jouw speeltje op kunnen merken en je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. De alarmbellen van beveiligingspoortjes zullen nooit afgaan en je passeert zonder blikken of blozen de douane op een vliegveld.
Aangezien er geen elektronica aan te pas komt, hoef je een glazen dildo ook nooit op te laden of te voorzien van nieuwe batterijen. Jij bent degene die het ritme en tempo bepaald.

Het enige wat we je afraden is om je glazen dildo te laten vallen op een stenen ondergrond.
Hoewel de Phallix producten zijn gemaakt van gehard kwaliteitsglas, loopt dit niet altijd goed af bij een val op de badkamervloer of de plavuizen. Als jouw Phallix beschadigd of gebroken is zul je ‘m moeten vervangen door een nieuw exemplaar. Het voordeel is dat je dan wel weer een mooie nieuwe kunt uitkiezen 😉

Overtuigd?

Wij van Phallix hopen natuurlijk dat wij jou nu overtuigd hebben dat een glazen dildo een echte “must have” is en niet mag ontbreken in jouw slaapkamer.
Behalve dat een Phallix glasdildo een mooi sieraad is op jouw nachtkastje, is het ook een buitengewoon plezierig speeltje waar zowel jij, je partner én jullie samen heel veel plezier aan kunnen beleven. Als je vragen hebt beantwoorden wij ze graag en zullen wij, indien gewenst, er alles aan doen om jou te helpen bij je keus.
Kies je voor een glazen dildo van Phallix, dan kies je voor 100% puur genot.
Have Fun with your Phallix!!

Lees verder

Over Phallix: Exclusief erotisch glas

De merknaam van onze glazen dildo’s is Phallix. Op het eerste gezicht misschien een bijzondere naam, die je niet direct associeert met seks en waar je ook niet meteen het beeld van mooie en vooral functionele dildo’s bij hebt.

Phallix is het Engelse woord voor fallus, wat weer afkomstig is uit het Latijn, namelijk “Phallus” wat betekent: mannelijk lid, oftewel de penis, in erectie.
Zo, vanaf nu heb je er een beeld bij en vergeet je de naam Phallix nooit meer.

Phallix staat ook voor 100% kwaliteit

Onze glasdildo’s worden namelijk gefabriceerd van hoogwaardig hittebestendig glas, dat je wellicht kent als Pyrex glas, bekend van de ovenschalen bijvoorbeeld.
Dit is glas met een zeer hoge, medische kwaliteit en wordt borosilicaat glas genoemd. Dit glas is breuk vast en is beter bestand tegen chemische aantasting als gewoon glas. Ook kan dit glas extreem hoge temperatuurschommelingen weerstaan, zonder te scheuren of te breken.


Vaak kom je bij glazen dildo’s de omschrijving tegen dat ze milieuvriendelijk zijn omdat ze in de glasbak zouden kunnen gegooid, maar dat is helaas niet waar. Vanwege de hoge smelt temperatuur van boriumsilicaat, vormt dit glas taaie klonten in de machines die gewoon glas wel laten smelten.
Wees dus lief voor je Phallix glasdildo en laat ‘m niet op je plavuizenvloer kletteren, dan gaat deze dildo namelijk een leven lang mee.

Oorsprong

Nu je weet wat Phallix is, vertellen we je ook graag wie er achter Phallix zit:
Phallix Inc. werd in 2002 in Zuid-Californië opgericht door Rick Plank, die Phallix wereldwijd verhief tot marktleider in functioneel erotisch glas.
Rick ’s liefde voor glas ontstond toen hij in een winkel werkte waar handgeblazen glazen producten werden verkocht. Uiteindelijk zou dit uitgroeien tot een bedrijf met wereldwijde erkenning dat producten produceert met een ongeëvenaarde kwaliteit en sensualiteit.


Al meer dan twintig jaar domineert Phallix de glasmarkt op erotisch gebied en zorgen ruim 400 ambachtslieden met ervaring en expertise voor de productie van ware kunstwerken.
Elke Phallix is uniek, wordt met de mond geblazen en handgemaakt door een individuele kunstenaar.

300% Phallix

Glasdildo’s van Phallix zijn bijzonder. Stuk voor stuk zijn ze uniek omdat het een 100% handgemaakt product is. Hierdoor kan het zijn dat als jij een Phallix bestelt, deze niet exact is zoals de afbeelding op de website. Natuurlijk komt het wel heel erg in de buurt, maar er kunnen altijd kleine, minimale verschillen in kleur en bewerking zitten. Dit maakt jouw Phallix juist uniek.


Phallix glazen dildo’s zijn een sieraad in jouw slaapkamer en een waar kunstwerk op jouw nachtkastje. Je hoeft je dus zeker niet te schamen om deze prachtige én krachtige vormen open en bloot te showen.
Phallix staat ook voor 100% kwaliteit, want alleen de beste en mooiste materialen worden gebruikt om jouw Phallix ambachtelijk te produceren. Zo zijn er zelfs modellen waar goudstukjes in verwerkt zijn en worden de mooiste kleuren en vormen gebruikt.


Natuurlijk staat Phallix ook voor 100% veiligheid. Omdat elke glasdildo is gemaakt van het meest duurzame glas dat er bestaat, worden ze zelfs door doctoren aangeraden als iemand allergisch is voor de traditionele synthetische seksspeeltjes die gemaakt zijn van rubber, latex of siliconen. Ze zijn goed schoon te houden omdat ze niet poreus zijn en kunnen zelfs in vaatwasser. Ook kun je elk soort glijmiddel gebruiken, omdat glas niet aangetast wordt door olie of glijmiddel dat siliconen bevat.

Wil jij meer weten over “Fun met Phallix” lees dan het artikel over waarom jij een Phallix glazen dildo zou moeten hebben, welke soorten er allemaal zijn en vooral wat je allemaal kunt doen met een Phallix glasdildo.

Lees verder

Alles over de verborgen G-spot!

g-spot

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier.

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier. 

Heeft iedere vrouw een G-spot?

Juist omdat de g-spot zo moeilijk te traceren is, wordt het bestaat ervan weleens in twijfel getrokken. Wetenschappers doen er nog steeds onderzoek na en het is nog steeds niet bewezen of het bestaat. Toch zijn er duizenden vrouwen die het uitgillen van genot door aanraking van dit lekkere plekje. Terwijl anderen er nog steeds naar op zoek zijn. De algehele conclusie is dat niet iedere vrouw de gelukkige eigenaresse is van een gevoelige g-spot, vernoemd naar de ontdekker gynaecoloog Gräfenberg.  Of jouw G-spot wel of niet je tot een ongekend hoogtepunt brengt, zal je zelf moeten onderzoeken. Phallix neemt je mee op onderzoek. 

Waar zit het?

g-spot

De G-spot zit aan de binnenkant van je vagina en bestaat uit een boonvormige bundel zenuwen. Het kleine plekje bevindt zich ongeveer twee tot vier centimeter langs de vaginawand tussen het schaambeen en de voorzijde van de baarmoederhals, op de hoogte van de binnenkant van je navel. Dit voelt wat ribbeliger aan dan de rest van de omgeving. Het maakt deel uit van de vrouwelijke prostaat en dat maakt het zo gevoelig. Als je over een gevoelige G-spot beschikt, voel je dat vaak direct, het geeft een gevoel alsof je moet plassen, maar dat trekt ook meteen weer weg. Het is makkelijker te vinden als je opgewonden bent. Misschien voel je niets, of gil je het niet direct uit van plezier. Geen zorgen, de meeste vrouwen (maar liefst 75%) heeft clitorale stimulans nodig om tot een orgasme te komen en G-spot bevrediging is ook een kwestie van oefenen. 

Wat kan je ermee? 

Als je jouw G-spot gevonden hebt, dan ben je bij een gevoelig gebied terechtgekomen. Deze erogene zone is zelfs in staat tot ejaculatie. Een explosief orgasme die heel anders voelt dan een clitoraal orgasme is zeker mogelijk. Misschien lukt het niet om er met je vingers bij te komen. In dat geval zijn er sextoys die je kunnen helpen, zoals deze drie Phallix juweeltjes. 

De Phallix Tickle wand, verkrijgbaar in 5 frisse kleuren. Door het gladde materiaal en licht gebogen top weet deze dildo feilloos de weg naar jouw g-spot te vinden. 

Ook de G-Curve is door de golving een makkelijkere manier om bij je genotsknobbel te komen. 

De innovatieve Flower Bumps is gemaakt om doelgericht al draaiend jouw G-spot te raken en tegelijkertijd je clitoris te verwennen. 

Als je eenmaal weet waar je jouw G-spot kan vinden, dan kan je ook met andere Phallix-speeltjes deze verwennen. Het is sowieso de moeite waard om uit te proberen waar jouw G-spot zit, want het is een geheim plekje dat je veel mooie momenten kan brengen.  

G-spot, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Dat ene geheime plekje wat je in de zevende hemel zou brengen. Maar is dat wel zo? En als dat zo is, waar zit het en wat kan je ermee? Op al deze vragen en lekkere g-spot tips lees je hier.

Lees verder

Dit is een testbericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Lees verder

’s Wereld grootste glazen dildo!

Huge MR Blue

De huge MR. Blue: ’s werelds grootste glazen dildo.

Op zoek naar iets unieks? Dan heb je met deze knaap zeker iets bijzonders op je nachtkastje staan! Net als bij alle andere Phallix glasdildo’s is ook deze uiteraard weer een met de handgeblazen stuk(je) meesterwerk. Hoewel we nog wel eens over kunstwerkjes spreken is er bij deze Huge MR. Blue absoluut geen sprake meer van een werkje.

De Huge MR. Blue heeft een afmeting vanca 34 cm lang, 6 cm in doorsnede. Daarmee doet deze glazen dildo zeker  zijn naam eer aan.

’s Wereld grootste glazen dildo, nu ook te koop in Nederland.

Huge mr. Blue

Lees verder